Продаж ділянки • Львівська областьЯворівськийЯмельня
ID 4212012

Зелена

Ямельня, Яворівський район

ID 4212012
12 000 $

Продаж ділянки, під забудову

12 соток
Пропонується у продаж ділянка в с. Ямельня, Яворівського району Львівської області. Розміщена вдало: віддаленість до найближчого міста, Рясне-Руське, становить 9 км, а до Львова - лише 15 км, доступно за 20 хвилин їзди на автомобілі.

На ділянці розташований будинок, проте вимагає зносу або серйозного ремонту. Є можливість підключення водопостачання у будинку, а також наявність газової мережі поруч. Світло відключено через тривалий період неексплуатації будинку.

Це чудовий варіант для тих, хто бажає зробити інвестицію у нерухомість з можливістю зведення нового житла або відновлення існуючого. Розташування біля міста та Львова робить цю ділянку привабливою для тих, хто шукає тихе та затишне місце для життя, або як об'єкт для подальшого використання чи продажу.

Ціна обговорюється. Це відмінна можливість для тих, хто шукає нерухомість з потенціалом та бажає мати своє власне житло у затишному місці, близько до міста та зручною транспортною доступністю.
Зв’язатись з агентом

Продам земельну ділянку 12 соток:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Рябуха Міхаель
+38 097 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень