Продаж квартири • ЛьвівЗалізничнийРудненська8
ID 4209347

Рудненська вул., 8

Львів, Залізничний район

ID 4209347
35 000 $

Продаж квартири

1 кімната
28.4 кв.м
4 / 12 поверх

Продається сучасна смарт-квартира ЖК Riel City, друга черга секції 1б, розташованому по вулиці Рудненська. Будинок знаходиться на стадії здачі, і активно проводяться роботи на території комплексу.

Площа квартири становить 28,4 квадратних метри, і вона розташована на 4 поверсі. Великі панорамні вікна забезпечують чудовий вид у двір, створюючи світлу та простору атмосферу. Будинок оснащений автономним опаленням з власною котельнею.

У квартирі вже підведені комунікації. Зручності будинку включають підземний паркінг із зарядною станцією для електромобілів, велопаркінг, 6 дитячих майданчиків, власний дитячий садок, початкову школу, 5 спортивних майданчиків, а також різноманітні зони та альтанки для відпочинку.

Цей житловий комплекс надає інфраструктурні можливості для повноцінного життя. Крім того, така смарт-квартира є ідеальною інвестицією під орендний бізнес, оскільки вони завжди користуються попитом у сучасному ринку нерухомості. Телефонуйте, щоб придбати цю чудову квартиру

Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 28.4 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Рябуха Міхаель
+38 097 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень