Продаж квартири • ЛьвівФранківськийКульпарківська93
ID 4209296

Кульпарківська вул., 93

Львів, Франківський район

ID 4209296
147 300 $

Продаж квартири

4 кімнати
143.3 / 60 / 47.1 кв.м
9 / 10 поверх

Продається елітна 4-кімнатна квартира у форматі пентхауса в новобудові Parus City, розташованій за адресою вул. Кульпарківська 93. Це ідеальний вибір для вимогливих покупців, які цінують комфорт, простір та видовищні краєвиди.

Загальна площа квартири становить 143.3 квадратних метри, з житловою площею 60 квадратних метрів. Квартира розташована на 9-10 поверхах третього будинку в третій секції комплексу.

Планування квартири максимально функціональне і зручне. На 9 поверсі розташована велика студія, 2 спальні, санвузол, коридор, гардероб та лоджія. Десятий поверх об'єднує ще дві спальні, санвузол, коридор та гардероб.

Всі кімнати квадратної форми, що створює гармонійний та стильний інтер'єр. Великі вікна надають краєвидність на центр міста та його історичні пам'ятки, такі як Високий замок, Ратуша, Костел Ольги і Єлизаветти, Церква Юра.

Зручність розташування неоспорима – до центру міста всього 15-20 хвилин пішки. Усе необхідне знаходиться поруч: парк, супермаркети Сільпо та Ашан, медичний центр Медікавер, школи, дитячі садочки, ж/д вокзал та транспортна розв'язка.

Ця квартира - це вигідна інвестиція у ваш комфортний спосіб життя.

Зв’язатись з агентом

Продам 4 кімнатну квартиру 143.3 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Рябуха Міхаель
+38 097 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень