Продаж квартири • ЛьвівСихівськийБережанська
ID 4178640

Бережанська вул.

Львів, Сихівський район

ID 4178640
192 000 $

Продаж квартири

2 кімнати
90 / / 23 кв.м
12 / 16 поверх
Пропоную 2х кімн квартиру в новобудові по вул. Бережанська. Загальна площа квартири 90 кв.м, простора кухня - вітальня, дві ізольовані кімнати, два санвузли. Високі стелі 2,8 м. Квартира розташована на 12му поверсі, з вікон відкривається краєвид на відкритий простір, з великого балкону вигляд на Високий Замок. Продаж з усіма меблями та побутовою технікою. Усі меблі зроблені під індивідуальне замовлення, італійські шпалери, 3D панелі. В квартирі повністю поміняна електрика, встановлений двохзонний ел. лічильник. Індивідуальне газове опалення, радіатори, водяний підігрів підлоги в кухні, вітальні, санвузлах.
Закрита прибудинкова територія, цілодобова охорона , відеоспостереження. Два гостьові паркінги та підземний, дитячий майданчик. Ліфти з відео спостереженням – вантажний та пасажирський. Квартира простора та світла, вікна виходять на три сторони. Обладнана сигналізацією та відео спостереженням, домофон. Розвинута інфраструктура - поруч школи, дитсадки, трамвайна та автобусна зупинки, оптовий продуктовий ринок, супермаркети, розважальні центри, тренажерні зали, кінотеатр, парк, ліс.
У подарунок комора 5 м2 (підвал).
Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 90 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Юлія Станіславівна
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень