Оренда квартири • ЛьвівГалицькийКраківська15
ID 4171773

Краківська вул., 15

Львів, Галицький район

ID 4171773
20 000 грн /міс

Оренда квартири, Будівля старого Львова

1 кімната
45 / / 22 кв.м
3 / 4 поверх
2 кімн., кухня-студія + спальня, всі вікна фасадні на вул. Краківська
Виняткова пропозиція оренди в історичному центрі Львова: простора кухня-студія з двома фасадними вікнами та окрема затишна спальня з одним фасадним вікном, розташована на вулиці Краківська 15 у пішохідній зоні. Квартира знаходиться в елегантній цегляній будівлі - кам'яниця Серафинська - це не лише затишок і комфорт, але й занурення у багату історію міста Лева, ця будівля є пам'яткою архітектури національного значення (охоронний номер 1313). З усіх трьох фасадних вікон відкривається неповторний вид на вхід у Вірменський кафедральний собор, який збудований у XIV столітті та занесений до списку Світової спадщини ЮНЕСКО. Відстань до Львівської Ратуші складає всього біля 50 метрів, а до Оперного театру - лише 3 хвилини пішки. На першому комерційному поверсі кам'яниці "Медівня" 1979 - Сучасна Українська Кухня.
Ця квартира площею 45 кв.м. займає частину третього поверху чотириповерхового будинку. Сучасні вікна з натурального дерева з енергозберігаючими склопакетами та шумоізоляцією забезпечують спокій та утримання тепла. В квартирі є сучасний інверторний кондиціонер та надійний двоконтурний котел "Vaillant" з регулюванням температури.
Санвузол у квартирі суміщений і оснащений душовою кабіною, біде, пральною машиною, а також системою підігріву підлоги. Квартира повністю укомплектована необхідною побутовою технікою та високошвидкісним Wi-Fi. Всі міські зручності і інфраструктура знаходяться в найближчій доступності. Проживання з домашніми улюбленцями може бути обговорено.
 На першому фото - вид з вікна квартири на вхід у Вірменський кафедральний собор і пішохідну вулицю Краківська. На другому та третьому фото оголошення - вхід у під'їзд будинку з пішохідної вулиці Краківська та три фасадні вікна квартири на третьому поверсі з чотирьох.

Орендна вартість становить 500 доларів США (або 20,0 тис. грн.) на місяць, не включаючи комунальні послуги. Готові до обговорення умов оренди з потенційними орендарями. Квартира вільна, ключі на руках, огляд в будь-який зручний для вас час.
Зв’язатись з власником

Здам 1 кімнатну квартиру 45 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Наталія Дмитрівна
+38 097 ...
Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень