Продаж квартири • ЛьвівШевченківськийМасарика-т
ID 4170153

Масарика Т. вул.

Львів, Шевченківський район

ID 4170153
127 000 $

Продаж квартири

2 кімнати
64.5 / / 17.5 кв.м
7 / 14 поверх
Продається 2-х кімнатна квартира в зданому та заселеному будинку по вул.Т.Масарика в ЖК Струмок від забудовника Інтергал Буд.
Квартира простора, загальною площею 64.50 кв.м., сучасне планування та повністю готова до проживання. Дві ізольовані кімнати, кухня-вітальня, з відокремленою столовою зоною. Є гардеробна кімната та робоча зона. Квартира дуже тепла та світла, великі панорамні вікна, гарний краєвид, ремонт робився для власного проживання. У вартість включено всі меблі та побутову техніку. Кухня з акриловими фасадами з фурнітурою Blum, диван та двохспальне ліжко фірми Blest із італійської тканини (водовідштовхуюча, антикоготь), в дитяче ліжко та матрас Cilek з висувною нішею. Мікрохвильова піч, духова шафа, індукційна плита Bosch, двохдверний холодильник, стіральна + сушильна пральна машинка (2 в 1) від LG, телізор смарт TV від LG із пультом Magic Remote, фен, міксер, чайник, сокочавилка, хлібопіч. Встановлено наскрізні вимикачі, інтернет - оптоволокно. Індивідуальне опалення - 2контурний газовий котел, підігрів підлоги в кухні-вітальні, дитячій кімнаті та у ванній кімната. В підʼїзді відеоспостереження та консєрж, на поверсі лише 4 квартири. Протипожежна сигналізація у кожній квартирі та у всьому будинку. Документи готові до продажу. Поруч школи, садочки, ТЦ Ашан, ТРЦ ForumLviv. Зелений район. Є гостьовий паркінг, майданчики спортивні та дитячі. За деталями звертайтесь в приват. 

Параметри об`єкта:
• Кімнат: 2
• Загальна площа: 64.50 кв.м
• Площа кухні: 17.50 кв.м
• Поверх: 7
• Поверховість: 14
Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 64.5 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Ілона
+38 066 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень