Продаж квартири • ЛьвівГалицькийУжгородська
ID 4167541

Ужгородська вул.

Львів, Галицький район

ID 4167541
75 000 $

Продаж квартири, Австрійський люкс

2 кімнати
64 / / 12 кв.м
2 / 3 поверх
Продаж 2 кім.квартири в центрі біля Готелю Львів по вул. Ужгородська

2 поверх з 3, австрільський люкс, висота стелі 3.30, тип власності: купівля-продаж. Продається із усіма меблями та технікою.

У квартирі є все необхідне для комфортного відпочинку: TV, Wi-Fi, фен, праска, прасувальна дошка, пральна машинка.
У кухні повний набір посуду, газова плита, ел.чайник, мікрохвильова піч, холодильник. Ванна, холодна і гаряча вода постійно (ел.бойлер).

Спальних місць 5 (2 + 2 + 1 ): Велике двох спальне ліжко в одній кімнаті , та в другій кімнаті (в спальній) теж велике двохспальне ліжко на ортопедичних матрасах, додаткове ліжко за бажанням (одномісна євро-розкладушка). Опалення індивідуальне, двоконтурний котел.

Є місце для куріння.
Чистий під'їзд з різьбленою дерев'яною сходовою, на кодовому замку. Парковка можлива під під'їздом або на платній парковці 5хв. пішки, поряд.

Комфортна та затишна квартира в самому центрі Львова з ізольованим кімнатами на одній із найдревніших вулиць Львова, яка бере свій початок у підніжжя Високого Замку, на Ужгородській. В австро-польському будинку. Найвідоміші пам'ятки в кроковій доступності- 5 хвилин до Площі Ринок, 5 хвилин до Оперного театру-і все це не поспішаючи, в оточенні прекрасної архітектури загадкового міста! Зовсім поряд історична пам'ятка міста, парк-зона Високий Замок. А також легендарне подвір'я "покинутих іграшок" та каплиця Боїмів.

Зручне розташування: до Високого Замку 10хв., до Готелю Львів 7 хв., до Оперного 10 хв. Поруч парк, кафе, неподалік зупинка транспорту.

Ціна:  75 000$+торг.
ID:1226147
Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 64 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Ліщинський Роман
+38 073 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень