Продаж квартири • ЛьвівЛичаківськийСаксаганського-п11
ID 4159676

Саксаганського П. вул., 11

Львів, Личаківський район

ID 4159676
169 000 $

Продаж квартири, Австрійський люкс

2 кімнати
57 / 43 / 10 кв.м
1 / 4 поверх

Пропонуємо на продаж 2 кімнатну квартирy у Львова по вулиці Панаса Саксаганського 11. Загальна площа становить 60 квадратних метрів. 

Ця вишукана 2-кімнатна квартира розташована в історичному центрі Львова, на першому поверсі чотирьох поверхового будинку.

Простора та світла квартира, з двома ізольованими кімнати, кухнею та санвузол. Опалення двох функційний газовий котел, підігрів підлоги у ванній та кухні.

Продається квартира повністю з сучасним ремонтом, меблями та технікою, що робить її повністю готовою для вашого переїзду.

Додатковий комфорт забезпечить система кондиціонування.

Розташування в історичному центрі поруч з проспектом Шевченка надає особливий шарм цій пропозиції. Більшість будинків на вулиці внесено до Реєстру пам'яток архітектури місцевого значення м. Львова.

Будинок збудований за проєктом архітектора Володимира Підгородецького у стилі модернізованогобароко. Скульптури атлантів виконав П.Війтович.

Розвинута інфраструктура надає зручності: магазини, кафе, навчальні заклади, салони краси, аптеки, відділення банків та поштові, паркові зони.

Також цю пропозицію можна розглядати як вдале інвестування в нерухомість.

Це унікальна пропозиція в самому центрі Львова!

До площі Ринок 10 хв пішки.

 

Вартість 169.000 дол.                                   

Комісія 0%

 

Агенція нерухомості « FERENC agency »

Viber WhatsApp Telegram

 

Ми працюємо для наших клієнтів 24/7
Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 57 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Ференц Ярослав
+38 098 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень