Продаж квартири • ЛьвівЗалізничнийСтороженка-о10
ID 4140569

Стороженка О. вул., 10

Львів, Залізничний район

ID 4140569
49 000 $

Продаж квартири, Австрійський люкс

1 кімната
30 кв.м
3 / 3 поверх
Продаж 1к квартири по вул. Стороженка, Залізничний район м.Львів (30/16.9/6.6 кв.м), продається з меблями та технікою. Поверх 3/3, високі стелі 3 метри, австрійський цегляний будинок. 

Охайний підїзд з освітленням, металеві двері на кодовому замку. Відеоспостереження. Є горище над квартирою, що дозволяє в майбутньому збільшити площу. Є підвал. Внутрішнє подвіря та балкон з якого вхід у квартиру.
Квартира з ремонтом. Є все необхідне для життя. В аренду не здавалась. Гарний вигляд з вікна, без житлових будинків на горизонті. Затишна вулиця, чудове розташування, можливість паркувати авто прямо перед будинком. Зручне транспортне сполучення, швидкий піший доступ до центру. Індивідуальне опалення.

Кухня та кімната мають багато природнього світла з вікон. Вікна пластикові, якісні. Вмонтовані шафи-купе та багато місця для зберігання речей, при бажанні можливий демонтаж для збільшення простору чи перепланування.
Хороші сусіди.

Пропозиція від компанії нерухомості RISE!
Без комісії для покупця.
Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 30 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Марцін Василь Іванович
+38 073 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень