Продаж будинку • Львівська областьПустомитівськийКонопниця
ID 4135466

Князя Романа

Конопниця, Пустомитівський район

ID 4135466
155 000 $

Продаж будинку, Будинок

4 кімнати
190 / 170 / 11 кв.м
5 соток
2 поверх
Ексклюзивна пропозиція! Престижний будинок у мальовничому котеджному містечку "Сопілка", розташованому на вул. Князя Романа в с. Конопниця – ідеальне місце для комфортного та затишного сімейного життя!

Загальна площа цього двоповерхового будинку становить 190 кв.м, що дає достатньо простору для великої родини. На першому поверсі розміщена простора кухня-вітальня, що створює ідеальні умови для сімейних вечерь та прийомів гостей, а також одна житлова кімната і санвузол. На другому поверсі знаходяться три ізольовані кімнати та додатковий санвузол – все, що потрібно для повноцінного відпочинку та приватності.

Будинок пропонується з нульовим циклом, що дає вам можливість втілити в життя власні дизайнерські ідеї та створити інтер'єр мрії. До вашої уваги пропонується земельна ділянка площею 5,5 сотих, індивідуальна система опалення, власна свердловина для забезпечення чистою водою, а також центральна каналізація. Електропостачання будинку здійснюється з потужністю 11 кВт, що забезпечить безперебійну роботу всіх домашніх приладів.

Зручний доїзд до містечка, близькість до міських комунікацій та природна краса околиць зроблять ваше проживання тут справжньою насолодою. Не упустіть свій шанс стати власником ексклюзивної нерухомості за ціною всього 155 тис. доларів!

Запрошуємо на перегляд! Цей будинок може стати вашим ідеальним домівкою!
Зв’язатись з власником

Продам 4 кімнатний будинок 190 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Chyryk Vitaliy
+38 097 ...
Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень