Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж будинків в м. Малехів
Продаж будинку • Львівська областьЖовківськийМалехів
ID 4130154

Малехів, Жовківський район

ID 4130154
119 500 $

Продаж будинку, Котедж

4 кімнати
165 кв.м
4.5 соток
2 поверх
БУДИНОК ВІД ВЛАСНИКА!!! 
Продається останній з трьох будинків у передмісті Львова у с. Малехів, заг. площею 165кв.м. на земельній ділянці 4,5 соток . Розташований у новому кварталі на 90% заселеній вулиці. Під час будівництва використовувались якісні матеріали: стіни цегляні, поштукатурені, утеплення фасаду 150 мм, вікна REHAU з двома стулками для відкривання. Вікна в будинку виходять на південну і південно-східну сторони, що дозволить заощаджувати на опаленні. Дах утеплений мінватою 250мм.

В будинок заведені усі комунікації : електрика, газ ,вода, каналізація, кабеля для підключення домофону. Подвір'я застелене бруківкою, передбачено два паркомісця, ворота на пульті, ділянка огороджена. Велика територія для втілення ваших задумів у ландшафному дизайні.

Проект будинку неймовірно практичний, просторий і продуманий до деталей. Повних два поверхи. На першому поверсі прихожа, паливна, ванна кімната, Окремо вітальня та кухня, У вітальні встановлений вихід під камін. Залита тераса. На другому поверсі три спальні , пральня, ванна кімната, велика гардеробна, яка може бути кабінетом, за потреби.

Якщо Ви шукаєте завершений, сучасний будинок із хорошими сусідами в пішій доступності до Львова, то це саме те, що Вам потрібно. Ремонт починаєте хоч наступного дня після купівлі.
P.S. Поруч є АТБ, в селі є прекрасний садочок, чудова школа-гімназія, амбулаторія.

Телефонуйте, огляд у зручний для Вас час!!!Зв’язатись з власником

Продам 4 кімнатний будинок 165 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень