Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Львів
Продаж квартири • ЛьвівЗалізничнийКараджича-в
ID 4118096

Караджича В. вул.

Львів, Залізничний район

ID 4118096
135 000 $

Продаж квартири, Австрійський

1 кімната
72 / 20 / 35 кв.м
6 / 8 поверх
В продаж пропонується 1 квартира з кухнею студією з дорогим дизайнерським ремонтом та відкритою терасою в Новобудові з підземним паркінгом по вул. Караджича загальною площею 72 м2.

Ремонт та планування квартири закохує в себе з першого погляду. Велика та простора кухня-студія площею 35 м2 з виходом на відкриту терасу. Кухня облаштована дорогими сучасними вмонтованими меблями та технікою, велика холодильна шафа, вмонтована духова шафа та мікрохвильовка, варильна індукційна поверхня, окрема столова зона та зона відпочинку з м'яким диваном. Вигляд з вікна на парк високий замок, весь Львів як на ладоні.

Спальня кімната площею 20 м2, в приємних сірих заспокійливих тонах, обладнана дорогим двоспальним ліжком. Спальня має власну еркер зону з чаруючим виглядом з вікна і невеличку гардеробну.

В ванній кімнаті площею 9 м2, використана дорога італійська плитка яка ловить кожен відблик світла. Тепла підлога, простора душова за скляною ширмою, дорога інсталяція, говорить про смак та коштовність кожного метра квартири.

По всій площі квартири на підлозі поклеєна дорога паркетна дошка комфортна та тепла на дотик.

Вікна квартири виходять на східну сторону, високий поверх та чаруючий вигляд доповнюється неймовірними сходами сонця кожного ранку.

Будинок розташований в дуже тихому та зеленому районі віддалено від жвавої проїзної частини. Двір будинку облаштований достатньою кількістю гостьового паркінгу, озеленення двору, власний дитячий майданчик, спортивний майданчик-поле, школа, садочок, магазину Рукавичка на 1 поверсі, медичний центр, недалеко в 5 хвилинах зупинка громадського транспорту в центр міста

Показ в будь-який зручний для вас час.

код об'єкту 2319

Продам 1 кімнатну квартиру 72 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень