Продаж ділянки • Львівська областьПустомитівськийСеменівка
ID 4108947

Семенівка, Пустомитівський район

ID 4108947
89 000 $

Продаж ділянки, під забудову

45 соток

Продається ділянка 0,5 га з недобудованим цегляним будинком в с. Семенівка, що знаходиться в 20ти кілометрах від Львова, 6км. від Пустомит. До траси, що веде до м. Стрий – 7 км. До джерела в с. Раківець 10 км. Ділянка правильної форми.

Цільове призначення земельної ділянки під будівництво та обслуговування житлового будинку? та ведення особистого господарства. Все приватна власність, державний акт на землю.

Зі Львова через Пустомити та до Стрийської траси ідеальна дорога.

Ділянка  розташована в мальовничому місці з прекрасним чудовим краєвидом, в бічній булиці села. За будинком є садок з старими фруктовими деревами, а також насаджено багато молодих дерев та кущів.

Сусіди привітні та помічні. Локація тиха.

Будинок на ділянці двоповерховий збудований з червоної, керамічної цегли 11x12 м.

Підведений газ та електрична енергія (3 фази). На подвірї викопана криниця. Окремо збудований цегляний гараж 4х7м, є стара глиняна хата та стайня.

В селі є дитячий садок, відділення пошти, школа, магазин, кіоск, зупинка транспорту.

Зовсім поруч, в кінці ділянки протікає річка Щирка і є меліоративні канали, що позволяє облаштувати ставок або просто порибалити :)

 Час доїзду до Львова на а/м -25-30хв. 

 Пишіть. Перший контакт через сайт або висилайте смс :). Краще пишіть (працюю позмінно, буваю поза зоною). З радістю відповім на ваші запитання. Відзвоню.



Зв’язатись з власником

Продам земельну ділянку 45 соток:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
П. Вікторія
+38 063 ...
Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень