Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: оренда нежитлових приміщень в м. Львів
Оренда приміщення • ЛьвівЗалізничнийСадова
ID 409168

Садова вул., 2А

Львів, Залізничний район

ID 409168
10 990 $ /міс

Оренда приміщення, Нежитлове приміщення

приміщення
916 кв.м
1 поверх
Зараз в приміщенні розташовано офіс будівельної компанії. Вулиця Садова знаходиться між магістральними вулицями Любінська та Кульпарківська. Загальна площа складає 916 м. кв. (420 м. кв. – перший поверх і 496 м. кв. другий поверх). Перед приміщенням облаштовано гостьову стоянку на 20 автомобілів, встановлено шлагбаум, територія освітлюється. На фасаді між першим та другим поверхом та над другим поверхом організовано місця для розміщення реклами, до місць встановлення реклами підведена електроенергія.
Комунікації: електропостачання (94 кВт), водопостачання та каналізація, газопостачання, ливнева каналізація, телефонні лінії, інтернет (оптоволокно).
Обладнання: водяний, електричний та газовий лічильники, система витяжної вентиляції, система приточної вентиляції з можливістю підігріву повітря в зимовий час, система кондиціонування повітря, адресна пожежна сигналізація з підключенням до пульта централізованої пожежної охорони, сучасна система охоронної сигналізації зі здачею на пульт охорони. В фасадній системі використовуються енергозберігаючі броньовані склопакети. Опалення - власна паливноа, яка обладнана двома (на 100 та 80 кВт) газовими котлами з турбонасадками. В системі опалення використовуються сучасні теплообмінні прилади, які 80% тепла виділяють за рахунок конвекції руху повітря, що забезпечує ефективну його циркуляцію та рівномірний розподіл теплого повітря в приміщеннях, і 20% тепла виділяють за рахунок випромінювання. Всі теплоносії обладнані ручним клапаном зтравлення повітря. На фотографіях зображені різні види діяльності в приміщенні, усі внутрішні стіни не несучі (перегородки). При потребі приміщення може бути двома великими оупенспейсами.

Зняти нежитлове приміщення, Нежитлове приміщення 916 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень