Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж комерційної нерухомості в м. Малехів
Продаж приміщення • Львівська областьЖовківськийМалехів
ID 4063888

Малехів, Жовківський район

ID 4063888
315 000 $

Продаж приміщення, Окрема будівля

офіс склад
700 кв.м
1 / 2 поверх
Продається комерційне приміщення складського типу площею 700 м2 з рампою та офісним блоком площею 77м2 на огородженій території 0, 13 га в с. Малехів (Шевченківський р-н).

Код приміщення #2 4 2 0 9 9 8 7

1 поверх з 2;
сирець;
охоронна та пожежна сигналізація;
індивідуальне опалення (електричне);
потужність електроенергії 30 кВт;
бойлер;
паркінг.

Нежитлове приміщення має вільне призначення та підійде під склад, ангар тощо. Приміщення з висотою до стелі 6, 5 м має бетонну підлогу, довільне планування, рампу. Передбачено 4 заїзди для фур та бусів, розміром 3 м на 3 м. В даному комплексі заплановано будівництво ще 3 складів, площею 550-800 м2. Здача обєкта запланована на середину вересня.

Обладнано водопроводом, каналізацією, електроенергією (потужність 30 кВт), індивідуальним опаленням від електричного котла та бойлер для підігріву води, пожежною та охоронною сигналізацією, встановлено та підключені лічильники.

Дане приміщення знаходиться на закритій території з власною охороною. Розташування обєкта в стороні Дубляни-Малехів, забезпечує легкий доступ до основних автомагістралей та транспортних сполучень.

Не зволікайте, телефонуйте, щоб дізнатися деталі та оглянути приміщення.

Купити комерційну нерухомість 700 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень