Продаж квартири • Львівська областьВинникиЛісна4
ID 4053175

Лісна вул., 4

Винники, Львівська міськрада

ID 4053175
82 460 $

Продаж квартири

2 кімнати
62 / 25 / 21 кв.м
8 / 8 поверх
Львівський район, Винники, вул. Галицька.

Продаж сучасної 2-к квартири в новому будинку бізнес-класу. Висока якість матеріалів, сучасні технології, комфорт і функціональність. Чудове розташуванням в оточенні лісопарку. Ідеальне рішення для тих, хто шукає затишок.
Стан оздоблення – після будівельників.

Дев'ять секцій будинку розташовані колом, що утворює закритий внутрішній двір, а каскадна поверховість і багаторівневий фасад створюють унікальну архітектурну концепцію.
На території комплексу вже розташовано власне невелике озеро, яке впорядкують зоною відпочинку та альтанками. Завдяки наявності барбекю-зони. Для дитячих ігор забудовник розробив сучасний, безпечний та інтерактивний майданчик.
Тенденція звільняти двір від авто вже давно стала необхідністю — завдяки цьому жителі зможуть насолоджуватися чистим повітрям, тишею і спокоєм.
Великий підземний паркінг, де діє відеоспостереження і працюють швидкісні ліфти. Територія комплексу огороджена, закрита і знаходиться під цілодобовим відеоспостереженням.
На теріторії комплексу розмістять власний фітнес-центр з сучасними спортивними тренажерами, також буде доступний SPA-центр з басейном та початкова школа.
Інфраструктура відповідатиме високим потребам сучасного життя.
Будинок знаходиться поруч рекреаційної зони, біля річки Марунька і трьох пам'яток історії та природи: Чортові скелі, Медова печера і озеро.

Введення в експлуатацію - перший квартал 2024 року.

Телефонуйте та записуйтесь на перегляд.

Більше пропозицій дивіться на сайті "korchan.info" у розділі "продаж" - "квартира"
Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 62 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень