Продаж квартири • ЛьвівСихівськийПасічна
ID 4044066

Пасічна вул.

Львів, Сихівський район

ID 4044066
88 000 $

Продаж квартири

2 кімнати
50.7 / / 8.1 кв.м
10 / 14 поверх
Продаж квартири.

Основні характеристики квартири:
- Площа 50.7 м: дві окремі кімнати, кухня, ванна кімната, кладовка в квартирі і є кладовка в підвалі та великий кутовий балкон на 2 м з прекрасним видом на Львів та паркову зону.
- Чудовий вид з вікон на парк Погулянка, де ви можете насолодитися природою та свіжим повітрям, з подвір'я є прямий вхід в парк.
- Сучасний ремонт та якісні матеріали в квартирі. В кімнаті є тепла елеткрична підлога, металопластикові вікна, підвіконники чорний граніт.
- Велика та світла кухня з усіма необхідними побутовими приладами (варочна електрична поверхня, витяжка, посудомийка, холодильник, електрична духовка )
- Простора ванна кімната з ванною, пральна і сушильна машина. Встановлено бойлер на 100л. У ванній встановлена італійська сантехніка Lambert.
- Зручний балкон, де ви можете розслабитися та насолодитися видом.
- Вбудовані меблі в коридорі (шафа для одягу, шафа для взуття), стелаж в кладовці.
Ця квартира розташована в зручному місці, недалеко від супермаркету "Метро" та "АТБ". Окрім того, вона знаходиться в безпосередній близькості до двох шкіл, двох дитячих садків та Політехнічного училища . Близько знаходяться декілька спортзалів. Пологовий будинок знаходиться на відстані 5 хв пішки.


Без СП
Якщо Вас зацікавила ця пропозиція, телефонуйте нам та вкажіть код менеджеру: 18390
Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 50.7 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень