Продаж квартири • Львівська областьСокільникиГероїв-крут
ID 3992328

Героїв Крут вул.

Сокільники, Пустомитівський район

ID 3992328
125 000 $

Продаж квартири

4 кімнати
157.83 / 97.5 / 50.22 кв.м
3 / 3 поверх
Продаж 4-х кімнатної квартири два рівня в закритому комплексі котеджного типу за вул. Героїв Крут, забудовник Данбуд, здана новобудова. Реальна пропозиція. Гарне місцерозташування. Телефонуйте.

Код квартири: 2 4 7 5 9 0 9 7

3 поверх з 3;
новобудова;
будинок зданий в експлуатацію;
всі комунікації запущено;
підігрів підлоги на першому поверсі;
розведена
індивідуальне опалення (газове);
лоджія;
додатково горище 30м2;
в ціну входить гараж.

Квартира має роздільне планування 4 окремі кімнати та кухня, є можливість перепланувати одну з кімнат та зробити кухню-студію 50, 22 м2. Санвузол на першому та другому поверсі. В ціну входить гараж 23 м2. Над квартирою є горище 40 м2.

У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), встановлено радіатори індивідуального опалення та розведена електрика, на першому поверсі зроблений підігрів підлоги.

Закрита територія, охорона та відеонагляд. На території є зони для дітей та спортивний майданчик. Спокійний та тихий район біля озера, розвинена інфраструктура.

Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/4-kimnatna-kvartira-ceglyana-novobudova-zatishnij-rajon-lviv-prodazh

Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат.

Для цього телефонуйте за вказаним номером.
Зв’язатись з агентом

Продам 4 кімнатну квартиру 157.83 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Прихідько Олеся
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень