Продаж квартири • Львівська областьВинникиІвасюка
ID 3991124

Івасюка вул.

Винники, Львівська міськрада

ID 3991124
78 000 $

Продаж квартири

3 кімнати
75 / 46 / 29 кв.м
2 / 2 поверх
Пропонуємо вашій увазі квартиру площею 75 метрів квадратних у сучасному двоповерховому житловому будинку зблокованого типу. Обʼєкт на етапі будівництва, здача на третій квартал 2024 року. Знаходиться за адресою: Винники, вул. Принади (район військового госпіталя/Винна Гора). 
У будинку є лише дві квартири, що забезпечує тишу та приватність. Квартира має власну терасу для комфортного відпочинку, власне паркомісце та окрему кладовку для зберігання особистих речей.

Просторе планування, якісні матеріали і стильний дизайн створять атмосферу, де вам буде приємно проводити час. 

Знаходячись на другому поверсі, ви отримуєте перевагу виду на навколишню зелену місцевість та свіже повітря. А приватна тераса стане ідеальним місцем для ранкової кави чи вечірніх посиденьок з друзями і сім'єю.

Розташування цього житлового будинку також не залишить вас байдужими. Зручний доступ до магазинів, ресторанів та розважальних закладів роблять цей район привабливим для сучасного життя.
Зв’язатись з власником

Продам 3 кімнатну квартиру 75 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
REM100 Роман відділ продажу
+38 068 ...
Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень