Продаж будинку • Львівська областьВинникиРуданського
ID 3990952

Руданського вул.

Винники, Львівська міськрада

ID 3990952
70 000 $

Продаж будинку, Котедж

3 кімнати
75 / 52 / 23 кв.м
1 соток
2 поверх
Пропонуємо вашій увазі просторий і затишний котедж, який знаходиться на етапі будівництва. Будинок будується відомим забудовником, а саме REM100 і продається без комісії, що значно знижує вартість для вас як покупця. Можливе розтермінування.

Спарений котедж, з розміщенням житлової площі на двох поверхах. Загальна площа становить 75 м² з вільним плануванням (входить у вартість), у яких можна розташувати три просторні кімнати та велику кухню - студію. 
Котедж знаходиться на ділянці площею 1,5 соток, що дає вам достатньо місця для створення власного комфортного подвір`я. Збудований з керамоблоків і зовнішні стіни утеплені пінопластом, що забезпечує ефективне утримання тепла в будинку. Покрівля виконана з металочерепиці, що забезпечує довговічність та надійність.
До вашої уваги надається повний перелік комфортних умов, що включає огорожу, терасу, бруківку на подвір`ї, брукований заїзд та закритий котеджний комплекс. 
Об`єкт підключений до центральної каналізації, електропостачання та центрального водопроводу.
Також, близько до будинку знаходиться розвинена інфраструктура, що включає аптеку, дитячий садок, парк, зелену зону, дитячий майданчик, ресторани та кафе, школу, магазини та супермаркети, торгові центри та зупинки транспорту.

Не втрачайте можливість стати власником нового, затишного і комфортного будинку, який стане вашим улюбленим місцем для життя і відпочинку. Запрошуємо вас на перегляд!



У вартість ВХОДИТЬ:
– кладка з керамоблоку;
– бетонне перекриття;
– двері броньовані, преміум класу;
– вікна дзеркальні енергозберігаючі двокамерні, п’ятикамерний профіль Rehau, німецька фурнітура Wink House;
– комунікації підключено, встановлено лічильники на воду, електроенергію;
– оздоблений фасад;
– закрита територія, огорожа (секційна сітка);
- відмостка та доріжка із бруківки;
- можливі додаткові опції.
Зв’язатись з власником

Продам 3 кімнатний будинок 75 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
REM100 Роман відділ продажу
+38 068 ...
Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень