Оренда приміщення • ЛьвівЗалізничнийЗалізнична
ID 3985546

Залізнична вул.

Львів, Залізничний район

ID 3985546
17 $ /міс

Оренда приміщення, Торговий центр

офіс медичне приміщення
10 кімнат
2000 кв.м
4 / 5 поверх
Без комісії! Від Власника! Оренда приміщень в медичному центрі від 20м до 2000м2 по вулиці Залізничній з ремонтом в кожному кабінеті і в коридорі. Діючий медичний центр, з цілодобовою охороною та рецепцією. На першому поверсі є кавярня, рецепція, роздягальня. Медичний коворкінг обладнано за найновішими технологіями та обладнанням, при відключенні світла повністю забезпечує всю будівлю  власний генератор . Кондиціонування. 
У вартість входить обладнання кабінету ( стіл, комод, шафа, кушетка ), технічне забезпечення ,  рецепція на першому поверсі ,  можливість власної рецепції при оренді 5+ кабінетів ,  юридична та бухгалтерська підтримка. Оренда від $17 за м.кв. + $3.3 експлуатаційні- до 23 дол. Можна також орендувати на  5 поверсі цілий поверх з ремонтом .  

Підійде для лікаря, що хоче вести приватну практику. Підходять всі спеціальності окрім  офтальмологів, педіатрів та гінекологів. 
 
Зв’язатись з агентом

Зняти комерційну нерухомість 2000 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Наталя
+38 098 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень