Продаж квартири • ЛьвівФранківськийНаукова
ID 3957829

Наукова вул.

Львів, Франківський район

ID 3957829
34 000 $

Продаж квартири, Чешка

2 кімнати
44 / / 6 кв.м
5 / 9 поверх

Доброго дня! Реальна пропозиція.

Двокімнатна квартира (ПРОДАЮТЬСЯ ДВІ КІМНАТИ З ТРЬОХ), розташована в дуже мальовничому та комфортному районі міста Львова по вул. Наукова. Будинок знаходиться у внутрішньому дворі, тихому та спокійному (поруч з садочком №69). Зручний 5-й поверх з 9-ти.

Квартира має центральне опалення та якісні металопластикові вікна (привезенні з за кордону) які гарантують приватність та тепло у квартирі .Вода та електроенергія по лічильниках.

У квартирі світлі, сухі, просторі та ізольовані дві кімнати ( 1 кімната 16,9 м.кв.,  2-га 8,2 м.кв.)  кожна з яких має вихід на утеплений, засклений окремий балкон. Також свій невеличкий окремий коридор та загальний коридор з сусідкою з третьої кімнати. Кухня та роздільний з ванною санвузол також в спільному користуванні з мешканкою третьої кімнати.

Перевагою даної квартири є розташування в дуже зручному місці поруч зі школами, дитячими садками, магазинами та ринками, що забезпечує легкість та зручність у повсякденному житті.
Громадський транспорт на будь-який смак дозволяє зручний доступ до центру міста всього за 15 хвилин.

Телефонуйте, з радістю надамо додаткову інформацію.

Олег АН «Рідний дім».

Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 44 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Олег
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень