Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Львів
Продаж квартири • ЛьвівШевченківськийЧорновола-в-просп
ID 3956716

Чорновола В. просп.

Львів, Шевченківський район

ID 3956716
103 000 $

Продаж квартири

3 кімнати
67 / / 10 кв.м
6 / 9 поверх
Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 67 м2 з ремонтом в цегляному будинку в престижному і зручному для життя районі на проспекті Чорновола (Шевченківський р-н).

Код квартири - #20696871

• 6 поверх з 9 (ліфт);
• вторинний житловий фонд;
• з меблями та технікою;
• ремонт;
• 2 балкони.

У квартирі підключені всі лічильники та комунікації, зроблений ремонт з якісних матеріалів, встановлений газовий котел та кондиціонери.

Квартира має роздільне планування: 3 окремі мебльовані кімнати з міжкімнатними дверима, роздільний санвузол з гідромасажною ванною (Джакузі) та якісною сантехнікою, кухня площею 10 м2 з вбудованими меблями та технікою. Квартира має всі необхідні меблі (стінка в вітальню, 2 дивани, двоспальне ліжко, декілька шаф, комодів, сучасна кухня) та надійну побутову техніку (3 телевізори, холодильник, пралка, духова та варильна поверхня, мікрохвильова піч) - продається повністю готова до проживання.

Поруч з будинком розвинена інфраструктура: 3 супермаркети, ТЦ Інтер-Сіті, парк, ринок, пошта, банки, декілька шкіл і дитячих садочків. Зупинка громадського транспорту та платна автостоянка поряд з будинком. Гарна транспортна розв’язка - до центру 10 хв на авто.

Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/3-k-kvartira-67-m2-z-io-remontom-ta-meblyami-na-prospekti-chornovola

Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат.

Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Продам 3 кімнатну квартиру 67 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень