Продаж квартири • ЛьвівШевченківськийПід-голоском
ID 3800816

Під Голоском вул.

Львів, Шевченківський район

ID 3800816
80 394 $

Продаж квартири

2 кімнати
56.22 / 31 / 17.71 кв.м
1 / 5 поверх
Вигідна 2 кімнатна квартира біля парку та озера в сучасній якісній новобудові бізнес-класу у зеленому та тихому районі Львова. Від забудовника.

Реальна пропозиція. Гарне місцерозташування. Телефонуйте.

Код квартири 23605413

2 кімнатна квартира в монолітно-каркасній новобудові бізнес-класу. Квартира із зручним плануванням. Топ якість будівництва та місця розташування. Гарний краєвид з вікна на ліс та озеро.

Це малоповерховий комплекс (4-5,7 поверхів) бізнес-класу класу від надійної будівельної компанії. Будівництво відбувається з використанням якісної цегли. Стіни утеплені пінополістиролом та мінеральною ватою під декоративне оздоблення.

Дві кімнати+кухня-студія, санвузол, роздільне планування. Гарний краєвид з вікна на озеро та парк.
Поруч є магазини, дитячий садок та інша інфраструктура.

Можливе розтермінування.

Комплекс розташований у вигідній локації, адже з однієї сторони поряд з вами озеро та лісопарк котрий плавно переходить в Брюховицький ліс, а з іншої – безпосередня близькість до таких артерій Львова як вулиця Замарстинівська та проспект Чорновола, котрі є прямими дорогами в самісінький центр міста Львів. До відомої площі Ринок в історичного центрі міста — 10 хвилин автомобілем .

Гостьовий та підземний паркінг з ліфтом, який піднімається до верхнього поверху забезпечить місце для Вашого авто.
Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 56.22 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Прихідько Олеся
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень