Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: оренда комерційної нерухомості в м. Львів
Оренда приміщення • ЛьвівЛичаківськийПасічна
ID 3757017

Пасічна вул.

Львів, Личаківський район

ID 3757017
9 $ /міс

Оренда приміщення, Бізнес-центр

офіс кафе, ресторан медичне коворкінг приміщення
950 кв.м
Здаються в оренду приміщення в сучасному стильному бізнес центрі IQ Park на вулиці Пасічна 162. 

Приміщення на 2-5 поверхах здаються без ремонту, але є можливість зробити ремонт під орендаря або надаються 2 місяці ремонтних канікул. Площа приміщень близько 950 м.кв. 
Також є приміщення на 6 (955м.кв.) та 8 (750м.кв.) поверхах, де зроблено ремонт під опенспейс офіс. Приміщення на 6 поверсі можливо розділити на 2 офіси зі спільним коридором (приблизна площа буде 530 м.кв. і 400 м.кв.). На кожному поверсі облаштовано по дві зони санвузлів. 
На 1 поверсі зроблено вигоди під кафе площею 238 м.кв. Зроблено потужну вентиляційну систему. Приміщення має три входи і панорамні вікна.

Офісний центр оснащений генератором на 240 кВт. На кожен поверх заведено по 10 кВт резервного живлення. Під час відключень світла ліфти працюють.
Охорона офісу працює 24/7. Система карткового доступу на поверхи.
В бізнес центрі облаштовано підземний і наземний паркінги. Будівля має два заїзди, на вул. Пасічна і на вул. Миколи Пимоненка.

Вартість оренди від 9.5$ за кв.м. без ПДВ + сервісний платіж 1,5 $ за кв.м. + кп. Можливий торг.
БЕЗ КОМІСІЇ агенства нерухомості. 

Для отримання додаткової інформації або для огляду приміщень звертайтесь за телефоном +380675075370Катерина АН "Golden City"

Зняти комерційну нерухомість 950 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень