Продаж будинку • Львівська областьПустомитівськийДеревач
ID 3641807

Підлісна

Деревач, Пустомитівський район

ID 3641807
410 000 евро

Продаж будинку, Будинок

6 кімнат
250 кв.м
10 соток
2 поверх
Продаж шикарного новозбудованого будинку в с. Деревач!
Дерев'яний будинок з профільованого брусу 195м2 з 5 спальнями, 3 санвузлами, великою кухнею-вітальнею, гардеробом, 2 терасами площею 25 та 20 м2, технічним приміщенням з комунікаціями та панорамними вікнами та 2 балконами 2,5м2 та 8,7 м2.
На території будинку є басейн площею 8х4 з протитечією та фільтрацією. Підведено 30 кВт. Закладені комунікації для підігріву води в басейні за допомогою теплового насосу. Система опалення та вентиляції реалізовані за допомогою теплового насосу та централізованої вентиляційної системи фанкойлів в усіх кімнатах з допомогою яких можна як нагрівати, так і охолоджувати приміщення. Для вашого комфорту у вітальні на 1-му поверсі встановлений камін, який є додатковим джерелом опалення у вітальні та спальнях.Комен каміну гільзований керамічною трубою. Уся електропроводка закладена у ізольовані металеві протипожежні рукави.
Повністю обладнані санвузли(2 душових та 1 ванна кімната) та встановлена уся сантехніка.

Також на території є гостьовий будиночок площею 65 м2 зі сауною, кухнею-вітальнею, спальнею, санвузлом та душем. На терасі гостьового будинку площею 16м2 встановлений маленький басейн-купіль.

Стіни покриті високоякісною екологічною німецькою грунтовкою та фарбою Remmers на восковій основі.

Ділянка площею 10 соток, на якій закладена великоформатна тротуарна плитка фірми "Мій двір" (внутрішній дворик) та бруківка кольору антрацит для заїзду та паркінгу авто. Зроблений дренажну систему та систему відведення дощової води за межі ділянки.
Ділянка вирівняна та готова до облаштування газону, уся площа затягнена протикротовою сіткою. Для вашої безпеки встановлена система відеоспостереження по всьому периметру, а також автоматичні ворота, виведені комунікації для ір-домофону та інших ситем ел управління.
Зроблена скважина 60 м. Підключено електро-генератор 7.2 кВт.
Цей будинок - ідеальний варіант для тих, хто цінує комфорт, безпеку та затишок. Не втрачайте свою нагоду стати власником цього неперевершеного майна!
Продаж без комісії.
Можлива оплата на рахунок у €\$ та криптовалюті, готівка.
Зв’язатись з власником

Продам 6 кімнатний будинок 250 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Стойко Володимир
+38 093 ...
Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень