Продаж квартири • ЛьвівГалицькийКоцюбинського-м
ID 3618737

Коцюбинського М. вул.

Львів, Галицький район

ID 3618737
342 000 $

Продаж квартири, Австрійський люкс

3 кімнати
115 / / 13 кв.м
1 / 4 поверх

Кожен будинок старої частини центру Львова має свою особливу історію. В одному із них може розпочатися ваша.

Поєднання розкоші і аристократизму, вишуканості та вічної класики знайшли своє відображення у 3-кімнатній квартирі в австрійському будинку на вулиці Коцюбинського.

Дизайнерський ремонт дозволить вам відчути королівський смак у власному помешканні.

Тільки уявіть - 3 просторі кімнати на 1 поверсі з окремим входом з внутрішнього двору, гардероб, комірчина, додатковий гостьовий санвузол, невеличка тераса з саджанцями на вулиці. У інтерʼєрі справжня позолота, люстри виконані під індивідуальне замовлення в Італії та оздоблені камінням Swarovski, а паркет виготовлений з натурального дуба.

Тут буде затишно в будь-яку пору року, адже у коридорі, кухні, гардеробі та двох санвузлах є підігрів підлоги з окремим регулюванням, а товсті стіни добре утримують тепло всередині та захищають від спеки ззовні.

Квартира з індивідуальним опаленням газовим котлом Viesmann. В житлових кімнатах встановленні радіатори, в яких можна налаштувати температуру та час опалення.

Вам не потрібно хвилюватися за квартиру, коли вас немає вдома, адже вся вулиця під відеонаглядом, а квартира під охороною компанії Ефорт. Броньовані вхідні двері захистять від непроханих гостей, а датчики затоплення, які встановлені у ванній кімнаті та санвузлах вбережуть від протікання.

Сімейні вечори чи затишні посиденьки з друзями тут стануть ще теплішими, адже у серці вашого дому - вітальні, вас зігріє вогонь від каміну з натурального каменю.

Дихайте тут на повні груди, адже тут є система очищення повітря та встановлений кондиціонер. Побутова техніка якісних європейських виробників: Smeg, Liebherr, Viesmann, Bosch, фільтр води, італійська сантехніка.

У цьому домі вас не потурбує шум міста, а зручна локація мотивуватиме гуляти частіше. Зовсім поруч парк Культури та відпочинку, Ботанічний сад. 3 хвилини до дитячого садка та лінгвістичної гімназії.

А ще в цьому будинку творив український письменник Михайло Коцюбинський

Хто-зна, можливо це місце надихне і вас.

При продажі квартири залишаються всі меблі і техніка на кухні. А меблі по кімнатах до обговорення, за окрему плату.

Інфраструктура
Від квартири в межаш 5 хв пішої ходи знаходиться Лінгвістичана гімназія та садок.
В межах 10 хв пішої ходи - парк культури, ринок, ресторан.
10 хв пішком до центру.
10 хв транспортом до Залізничного вокзалу та аеропорту.

Деталі

Окрема квартира, будинок введено в експлуатацію - дореволюційний, в квартирі 3 кімнати, висота стелі 3.3 метра. В квартирі 4 вікна. Планування кімнат суміжно-роздільна. Є газ, кухонна плита газова. Гаряча вода - газовий котел. Опалення індивідуальне - . В квартирі 2 роздільних санвузла, туалет/ванна. Сантехніка нова. Проведені, нові. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - паркет, є підігрів підлоги. Стан стін - ремонту не потребують, стеля натяжна. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. Тамбур окремий. В квартирі є телевізор, кабельне тб, інтернет, праска, шафа, холодильник, ліжко, пральна машина, посуд, кондиціонер, сигналізація, лічильники, сейф, посудомийна машина. Загальний стан квартири - дизайнерський ремонт. Охорона. Поруч є школа, дитсадок, парк, зупинки. Квартира приватизована. Ексклюзивний договір. Сантехніка нова.

Дизайнерський ремонт дозволить вам відчути королівський смак у власному помешканні. У інтерʼєрі справжня позолота, люстри виконані під індивідуальне замовлення в Італії та оздоблені камінням Swarovski, а паркет виготовлений з натурального дуба.

Без комісії

Зв’язатись з власником

Продам 3 кімнатну квартиру 115 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Тарас
+38 098 ...
Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень