Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Брюховичі
Продаж квартири • Львівська областьБрюховичіРяснянська
ID 3485017

Ряснянська вулиця

Брюховичі, Львівська міськрада

ID 3485017
43 200 $

Продаж квартири

1 кімната
40 / 19 / 12 кв.м
5 / 6 поверх
  • Пропонуємо Вашій увазі однокімнатну квартиру в закритому клубному домі з охороною, паркомісцями та мангальною зоною в смт Брюховичі. Квартира площею 40 м2, заходиться на 5 поверсі 6 поверхового будинку. Зроблена чистова штукатурка стін та стяжка підлоги, розведена сантехніка та електрика, що позволить одразу приступити до втілення своїх мрій по облаштуванню своєї квартири. В квартирі встановленні якісні вхідні двері та вікна REHAU. Індивідуальне електричне опалення , централізоване водопостачання та каналізація. В будинку є ліфт та можливість докупити комірку. Дуже красива прибудинкова територія з багаторічними соснами, та озелененням, яка дуже Вас вразить своїм затишком та красотою. В пішій доступності магазини, міні ринок, автобусна зупинка, школа, дитячий садочок та залізнична станція.
    Ліпше самому все побачити своїми очима та відчути комфорт від володіння цією квартирою. Запрошуємо до огляду в зручний для вас час.
  • Згорнути

Продам 1 кімнатну квартиру 40 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень