Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж ділянок в м. Скнилів
Продаж ділянки • Львівська областьСкнилів
ID 3362464

Скнилів, Пустомитівський район

ID 3362464
10 $

Продаж ділянки, комерційного

2800 соток
Унікальна інвестиційна пропозиція придбання земельної ділянки для побудови торгівельно-логістичного комплексу поряд із найважливішими транспортними магістралями, оскільки інші ділянки у цьому районі міста не є придатними для будівництва великих виробничих комплексів. Площа даної ділянки - 28 га

1)Земельна ділянка розташована на виїзді з міста Львова у напрямі українсько-польського кордону (м. Шегині). Ця ділянка має зручне географічне розташування, оскільки знаходиться на перехресті міжнародних автошляхів Львів-Краковець Е40/М10 та Київ-Чоп Е40/М06 (Кільцева дорога). Сторона ділянки у розмірі 500 м межує із Кільцевою дорогою, що є стратегічно важливим елементом, оскільки ділянка призначена для будівництва торгівельно-логістичного комплексу.
2)Компанією, власником земельної ділянки, отримано технічні умови по інженерному забезпеченню проектованого комплексу, а також розроблено і погоджено у встановленому порядку проекти підключенні до зовнішніх мереж (вода, каналізація, електрика, газ).
3)Ще однією важливою перевагою земельної ділянки є її місцезнаходження між великими роздрібними мережами – гіпермаркет «Ашан» біля виїзду на автотрасу Львів-Чоп, «Метро Кеш енд Керрі» та будівельний гіпермаркет «Епіцентр» біля автошляху Львів-Шегині.
4)Ділянка складається з декількох частин: 8,6500 га, 8,1030 га, 5,3600 га, 5,3069 га
Продаж як суцільної ділянки, так і окремих частин.
БЕЗ КОМІСІЇ для покупця.
Для отримання більш детальної інформації - звертайтесь за вказаним номером телефону.
Компанія з інвестицій в нерухомість - Lviv Investment Boutique -  в наявності є земельні ділянки у всій Львівській області та під будь-яку діяльність.

Продам земельну ділянку 2800 соток:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень