Продаж квартири • ЛьвівСихівськийЗелена151
ID 3322262

Зелена вул., 151

Львів, Сихівський район

ID 3322262
140 000 $

Продаж квартири

3 кімнати
93 / 37 / 28 кв.м
6 / 10 поверх
Квартира в зданій секцій ЖК "Viking Park", право власності.
Фантастична простора квартира з величезною терасою та прекрасним видом, готовий дизайн проект готовий до виконання.

Житловий комплекс є поєднанням хорошого смаку, функціональності та зручності. Це місце, де кожен зможе відчути спокій, домашній затишок і любов у кожній деталі.

Внутрішні двори комплексу спроектовані виключно для людей. Для приємного перебування мешканців спортивні та ігрові майданчики, зручні вуличні меблі та зелені зони, які щоразу даруватимуть приємний настрій та яскраві емоції.
Під площею усього комплексу збудовано підземний паркінг, що є ідеальним місцем для зберігання вашого транспорту. А зручні в'їзди та виїзди, система відеоспостереження й комфортне розпланування зроблять користування ним ще зручнішим.
Квартири, немов палуби корабля.Нетипове оформлення фасаду, стильний дизайн та нейтральні кольори даруватимуть вам натхнення та гарний настрій при кожному поверненні додому. Лише найкращі матеріали та технології, щоб гарантувати мешканцям міцність та довговічність їхнього житла.

Внутрішня інфраструктура Viking Park:
 Бізнес-центр, Дитячий клуб, Супермаркет, Комерційні приміщення, Внутрішні двори без автомобілів, Зручна транспортна розв'язка, Дитячі та спортивні майданчики.
Зв’язатись з власником

Продам 3 кімнатну квартиру 93 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Андрій
+38 063 ...
Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень