Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Красне
Продаж квартири • Львівська областьБуськийКрасне
ID 3188539

Красне, Буський район

ID 3188539
14 500 $

Продаж квартири

1 кімната
25 / 20 / 5 кв.м
2 / 2 поверх
Локація. Смт. Красне, Буський район. Година електричкою або поїздом від Львова. Так само близько до Тернополя і Золочева. Менше ста метрів до залізничного вокзалу. Електричка їздить за зручним графіком, у тому числі вранці та ввечері. Маршрутки курсують часто. Траса Київ-Чоп.

Будинок. Двоповерховий цегляний дім. Квартира приватизована, не велика за площею (25 кв. м.), проте дуже затишна. Проект комфортного житла із неповторним ремонтом розробляв дизайнер. Стіни в квартирі пастельних тонів, ясеновий паркет, багатофункціональний балкон.

Комунікації. Індивідуальне газове опалення (котел), вода із криниці подається в квартиру резервуарним насосом, індивідуальна каналізація з дозвільними документами від Санепідемстанції — септик (половина цистерни вантажного вагона, обсмолена). Немає комунального платежу (прибирання прибудинкової території, каналізація і т. д.), нема платежу за водопостачання. Платити тільки за світло і газ.

Максимальна комплектація: горище, підвал, ділянка під городину і ділянка під гараж. Все приватизоване. На горищі планувалося спроектувати ще одну кімнату (мансарду). Горище прямо над самою квартирою. Перші кроки втілення цього задуму вже зроблені: закупили бляху на перекриття всього будинку, на цей момент увесь будинок має нове перекриття. Також ми відгородили від сусідів площу горища, яка нам належить.

Переваги.
+ козирна локація;
+ дизайнерський ремонт із дорогими дизайнами;
+ відсутність щомісячних платежів;
+ індивідуальне опалення, власне водопостачання та каналізація;
+ наявність бонусів.

Продаємо без меблів.

Продам 1 кімнатну квартиру 25 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень