Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж будинків в м. Зубра
Продаж будинку • Львівська областьЗубра
ID 3109321

Сковороди

Зубра, Пустомитівський район

ID 3109321
99 000 $

Продаж будинку, Котедж

4 кімнати
248 / 160 / 14.5 кв.м
3.4 соток
2 поверх
Продам комфортний котедж серед новобудов в с. Зубра, в дуже хорошому місці з розвиненим благоустроєм. Всього в кілометрі від Сихова, в пішій доступності до нових школи та дитячого садочка, автобусної зупинки. Всього в 5 хв. їзди до ТРЦ King Cross Leopolis. 

Фундамент, стіни цоколя монолітний залізобетон, перекриття пустотілі плити. Виконана зовнішня гідроізоляція цокольного поверху та влаштовано дренажну систему. Зовнішні стіни цегляні, утеплені пінопластом 15 см, Підігрів підлоги першого поверху, встановлений газовий котел та опалення. Теплоізоляція підлоги цокольного  та 1-го поверху. Електропостачання розведено мідним дротом. Проведена проводка під зовнішнє відеоспостереження. Зроблені чистові стяжки. Вci комунікації (світло, газ, вода) знаходяться на ділянці. Є викопаний також колодязь з якісною водою, хоча вздовж ділянки проходить центральний водопровід. 
Каналізація- очисна система з відводом у річку.
Загальна площа будинку 248 м.кв., з яких житлова 160 м.кв. та цокольний поверх 80 м.кв.  На першому поверсі знаходяться вестибюль (22 м), кухня (15м) та простора вітальня (43 м), є камін. На другому поверсі 3 великі спальнi (22, 22, 21 м.) та ванна кімната (8м). 
При бажанні можна швидко здійснити перепланування на ще одну кімнату за рахунок перенесення кухні до вітальні.
В цоколі знаходяться котельня де можна влаштувати пральню та вільний простір для зберігання садового інвентаря, велосипедів тощо. Гараж на 2 авто. 

Будинок розсташований на ділянці площею 3.4 сот.  Загороджена територія iз власним подвір'ям та парковкою. На тихій вулиці з хорошими і доброзичливими сусідами. Ідеально підійде для людей які цінують комфортне проживання. Зданий в експлуатацію у 2018р. та є всі необхідні документи для швидкого переоформлення. 
Відсутня комісія для покупця.

Дзвоніть і домовимося про показ.

Продам 4 кімнатний будинок 248 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень