Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж будинків в м. Брюховичі
Продаж будинку • Львівська областьБрюховичіПрилуцька
ID 3039318

Прилуцька вулиця

Брюховичі, Львівська міськрада

ID 3039318
850 000 $

Продаж будинку, Будинок

6 кімнат
500 кв.м
30 соток
3 поверх

Пропоную Вашій увазі  будинок в смт. Брюховичі, сучасна та високоякісна будова, розташований на ділянці 30 соток, зі збереженими багаторічними соснами. На ділянці розташований будинок загальною площею 500м.кв., та величезна альтанка з мангалом і оздобленою кухнею. Будинк має господарські спальні кімнати, з гардеробними, робочий кабінет,  велику вітальню з каміном та з виходом на терасу, фантастичні панорамні вікна втворюють особливе світло і затишок в будинку, кухня, величезний гараж в якому власник зможе розташувати автомобілі, квадроцикли та інше.  Індивідуальне опалення, бойлер, підігрів підлоги, деревяна столярка. Вікна та столярка та їх якість потребує окремої уваги. Подвір'я облагороджене та обгороджене мурованим парканом. Продається з  меблями та побутовою технікою. 

Детальніша інформація по телефону, бо описати усі технологіі і матеріали, вкладені зусилля та багато років у будівництво, коротким текстом не можливо.

Вартість 850 000 дол. США


Продам 6 кімнатний будинок 500 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень