Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж будинків в м. Дрогобич
Продаж будинку • Львівська областьДрогобич
ID 2952019

Куліша

Дрогобич, Дрогобицький район

ID 2952019
390 000 $

Продаж будинку, Будинок

9 кімнат
700 / 350 / 25 кв.м
7.9 соток
3 поверх
До вашої уваги, продається будинок еліт класу. Високоякісний ремонт з найякісніших матеріалів. Три поверхи + мансардний  + цокольний поверх, з облаштованою продуктовою кладовою, а також спорт-залом та кінотеатром. На кожному поверсі розміщений санвузол ( тобто 4 санвузли), велика кухня, столова, бібліотека, робочий кабінет, спальні та дитячі. Система кондиціонування розведена по усьому будинку, відео спостереження та система охорони з підключенням до служби Державної охорони, інтернет, система опалення - газові котли (2 шт.). Збережена можливість провести реконструкцію та обладнати 4 (а можливо і більше) окремі квартири. 
Подвір'я облагороджене ландшафтним дизайном. Ворота з електроприводом, пульт. Гараж, також під'єднано до системи охорони та обладнано системою електроприводу воріт, пульт. На подвір'ї також знаходиться господарська будівля для садового інвентаря. 
Будинок продається разом з умеблюванням італійського виробництва та вмонтованою кухнею і обладнанням. 
Огляд будинку проводиться за попередньою домовленістю.

Продам 9 кімнатний будинок 700 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень