Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж будинків в м. Львів
Продаж будинку • ЛьвівСихівськийСусідня
ID 2918154

Сусідня вул.

Львів, Сихівський район

ID 2918154
255 000 $

Продаж будинку, Котедж

5 кімнат
268 / / 78 кв.м
1 соток
2 поверх

Без комісії ! 

Ви мрієте жити у власній оселі, щоби мінімум сусідів, щоб було місце для всіх, щоб було своє власне подвір’я, щоб можна було відпочити на свіжому повітрі не виїжджаючи за межі міста, щоб було близько до роботи/школи/садочка/торгових,розважальних та закладів харчування, одним словом, близько до цивілізації ? ;)  Тоді, маєте шанс втілити Вашу мрію. Пропоную придбати новозбудований котедж у м. Львові в Сихівському районі. Дуже гарна локація, зручне розташування, прекрасна транспортна розв’язка, престижний район, статусні сусіди. Залишився тільки один ( середній)

Загальна площа 268/ 78/18.

- Гараж площею 64 м.кв. розрахований на два авто, з утепленою підлогою по дорогій німецькій технології, зроблено водовідвід в гаражі для можливості миття автомобіля. Автоматичні гаражні ворота. 

На першому поверсі розташовані: прихожа, простора та світла кухня для створення кулінарних шедеврів, санвузол,   велика вітальня-хол, де можна проводити весело час разом, зустрічати гостей, з холу є вихід на балкон( є можливість продовжити і зробити терасу), також є можливість збільшення прибудинкової території за помірні кошти,  на другому поверсі розташовані 3 кімнати з виходами на балкони, великий санвузол, гардеробна, на третьому - мансардному поверсі є можливість облаштувати житловий поверх з санвузлом/додаткові кімнати/ творчу студію/спортзал/ігрову/гардеробну/кабінет/більярдну/ бібліотеку залежно від Ваших потреб та бажання. 

Котедж новозбудований, нульовий цикл, повністю готовий до початку ремонтних робіт для втілення інтер’єрних рішень саме на Ваш смак, зроблений фасад, зданий в експлуатацію, є підведені всі комунікації, газ, електроенергія, центральне водопостачання та водовідведення. Площа землі 1,3 сотих. Будинок збудований за сучасним німецьким проектом, з дорогих матеріалів та за сучасною  німецькою технологією з цегли, сучасна і ефективна методика утеплення фасаду екологічними та «дихаючими» матеріалами, дорогі двері та енергоощадні панорамні вікна Rexau з повною гарантією на 20 років. 

Запрошую на показ, Юлія

Продам 5 кімнатний будинок 268 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень