Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж будинків в м. Львів
Продаж будинку • ЛьвівШевченківськийЛінкольна-а
ID 2854366

Лінкольна А. вул.

Львів, Шевченківський район

ID 2854366
190 000 $

Продаж будинку, Будинок

4 кімнати
163 / / 35 кв.м
2 соток
2 поверх
Продаж окремостоячого будинку в розвиненому районі Львова з чудовою інфраструктурою в ближньому центрі. 

Будинок в місті для молодої сім'ї - 3 спальні на другому поверсі, 3 санвузли, спальня з джакузі, більше 30 вікон в будинку!
Єдиний простір для всіх на першому поверсі: вітальня + столова зона + кухня + терраса + водойма з кувшинками + можливість створити високі грядки для лохини, помідорів, рододендронів, будь чого при бажанні!

Зелений обжитий район. Тихе місце, своя тераса з виходом у власний двір. Загальна площа будинку 163м2 2 поверхи + підвал 13,3м2 + мансарда з вікнами над усім будинком (78м2). При бажанні мансарду можна облаштувати, збільшивши площу будинку. 

Перший поверх: 35м2 - кухня студія із виходом на терасу.26,5м2 - ізольований зал з великими вікнами, виходом на балкон і спуском в погріб.3,9 м2 - гостьовий санвузол на першому поверсі;

Другий поверх:14,2м2 - простора світла спальня із окремою ванною - джакузі та виходом на великий балкон;11м2 - спальна кімната (1)17,5м2 - спальна кімната (2)13,4м2 - санвузол з душовою та туалетом. Сходи ведуть до самого горища, де розміщена мансарда над усією площею будинку. 

У всіх кімнатах та санвузлах великі вікна, будинок надзвичайно світлий, планування раціональне та продумане, у всіх кімнатах виконані ніші для гардеробних зон.Підлога на 1 поверсі усюди з підігрівом. У вітальні діючий камін. У будинку встановлене індивідуальне опалення. Є можливість також встановити камін у спальні на 2 поверсі.

Ремонт виконаний з якісних натуральних еко - матеріалів, оздоблення та сходи - з дерева, вапняне покриття стін, яке дозволяє будинку "дихати" - нічого штучного, над плануванням проекту та оздобленням працював один із кращих художників-дизайнерів - Нестор Бордун.
Інфраструктура бездоганна: в 5 хвилинах ходьби великий торговий центр Спартак, з басейном, тренажерами та кіно. Три великих цілодобових супермаркети, великий продуктовий ринок, безпроблемно добратись в будь яку точку міста. А до центру всього 7 хвилин їзди! Поряд великий парк, неподалік озера та водойми для літнього відпочинку. 
Для клієнтів - БЕЗ додаткових витрат і ріелторських комісій!

Продам 4 кімнатний будинок 163 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень