Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Львів
Продаж квартири • ЛьвівШевченківськийЛенона-дж
ID 2656180

Ленона Дж. вул.

Львів, Шевченківський район

ID 2656180
57 500 $

Продаж квартири

1 кімната
45 / 20 / 14 кв.м
3 / 10 поверх
Продаж 1 кімнатної квартини в новобудові(здача в 2018 році),з хорошим ремонтом.Індивідуальне опалення(комунальні 800-1200грн).
Велика і простора кухня -14м.кв. з великим балконом,велика ванна кімната.Кімната розділена на зону для сну, та зони для відпочинку.
Квартира повністю придатна для життя,всі меблі,велика шафа-гардеробна, а також вся побутова техніка залишається(пралка - Bosch,холодильник,варочна поверхня,мікрохвильовка і духова піч - Samsung,посудомийка - Siemens.Телевізор - Samsung.Проведений швидкісний інтернет.
Вся якісна сантехніка і інсталяція особисто привезена з Європи.
ОСББ.Хороші і дружні сусіди,будинок оснащений системою відеонагляду.Біля будинку дитячий майданчик і парковка для мешканців.
Тихий і зелений район,поруч парк який переходить в ліс.Також поруч дитячий садок(100м.),школа (300м.)+стадіон і басейн поруч,супермаркет і магазинчики також поруч.Кінцева зупинка багатьох маршруток,завдяки яким можна добратися і будь-яку точку Львова.
Власник.

Продам 1 кімнатну квартиру 45 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень