Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж ділянок в м. Брюховичі
Продаж ділянки • Львівська областьБрюховичіЛікарська
ID 2445175

Лікарська вулиця

Брюховичі, Львівська міськрада

ID 2445175
74 000 $

Продаж ділянки, під забудову

8 соток
Продам чудову ділянку в Брюховичах, розміром 9 сотих, правильної форми.
Ділянка під будівництво та обслуговування житлового будинку та господарських будівель. Район вул. Лікарської (новобудов), знаходиться поруч з очною лікарнею 
Ділянка правильної форми, гарний район, комунікації поруч.
Хороший доїзд.

Ділянка у смт. Брюховичі, за 5 хвилин автомобілем від Львова з його розвиненою інфраструктурою. Також до обласного центру можна доїхати на маршрутці №22, прогулявшись до зупинки 7 хвилин. Трохи далі — зупинка автобусів №8, 8а, №104 та №123. 
До залізничної станції — 16 хвилин пішки або 2 хвилини на авто. 
Найближчий від ділянки продуктовий магазин за 2 хвилини автомобілем, а за 4 хвилини можна доїхати до супермаркету «Рукавичка» або продуктових магазинів «Економ», «Галичанка» та «Чвертка». 
Якщо немає бажання готувати або з'явився привід зустрітися з друзями, за 8 хвилин пішки від будинку ресторан «Аркан» та кафе «Лісова казка», а за 15 хвилин — піцерія RoVero. 
Відпочити недалеко від будинку та цікаво провести час з друзями також можна у пейнтбольному клубі, байк-парку, озерному комплексі «Колиба», на березі Брюховицького озера або у Брюховицькому лісі. 
Для тих, хто звик проводити вільний час за тренуваннями, за 13 хвилин пішки від будинку спортивний комплекс Voodoo Wake Park. 
Для найменших мешканців за 15 хвилин пішки від ділянки дитячий садок №143 «Лісовий дзвіночок», а для школярів за 5 хвилин на авто — муніципальна школа №41. Також недалеко від таунхаусів Forest Dream розташовані музична школа №7, IT-академія Hebron, Українська академія лідерства та дитячий простір «Пташеня», де працює міні-садок, проводять заняття з англійської мови, інтерактивні музичні заняття та святкування Днів народжень. 
З медичних установ поруч з ділянкою офтальмологічна клініка, а на відстані 5-6 хвилин на авто — доросла поліклініки 7-ої міської лікарні та 7-а Львівська міська кардіологічна лікарня.

Продам земельну ділянку 8 соток:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень