Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Брюховичі
Продаж квартири • Львівська областьБрюховичіВолодимира-івасюка
ID 2368314

Володимира Івасюка вулиця

Брюховичі, Львівська міськрада

ID 2368314
75 000 $

Продаж квартири

3 кімнати
80 / 46 / 10 кв.м
4 / 5 поверх
Справжній ХіТ нерухомості Львова - Продається 3-х кімнатна квартира 2-х рівнева "Пентхаус" в якісній новобудові !

Квартира стильна, затишна, комфортна для проживання сім"ї з дітками. Ідеальний стан. Індивідуальне опалення (2-х функційний котел з смарт програмуванням, на економне опалення). 

  • На першому поверсі  велика кімната - вітальная + кухня з панорманими вікнами, балконом та каміном, а також гостьовий санвузол.  
  • На другому поверсі дві просторі кімнати, одна для батьків з двухспальним ліжком, інша велика, світла дитяча, а також: простора ванна кімната, окремо гардеробна, та власний вихід на горище великої площі, де можна зберігати купу речей не першої обхідності.
За вікнами гарний вигляд на сосни. У дворі є 2 місця для парковки авто. Територія під відеонаглядом. Зручна інфраструктура:

Поруч ліс і паркова зона. До зупинки 5хв, школа, дитячі садочки, ринок, магазини, бібліотеки, кафе, ресторан. До озера 15хв, бігова зона, спортивний майданчик. 

Дзвоніть! Квартира готова до проживання та чекає на Вас!

Продам 3 кімнатну квартиру 80 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень