Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Трускавець
Продаж квартири • Львівська областьТрускавець
ID 2267962

Трускавець, Дрогобицький район

ID 2267962
36 000 $

Продаж квартири

1 кімната
49.7 кв.м
2 / 9 поверх
Продам 1к квартиру Трускавець Довбуша15. Новобудова       можлива розстрочка / кредит

«Garant City» - це новий житловий комплекс комфорт-класу в тихому та мальовничому куточку невеликого курортного міста Трускавець. Житловий будинок каскадного типу з п'яти секцій різної поверховості з власним медичним центром.
Житловий комплекс «Garant City» розташований в 5 хвилинах від центру міста. Пішки можна дійти і до будь-якого з об'єктів інфраструктури. В кілометрі від новобудови розташований міський автовокзал, а в півтора кілометрах - залізничний.
До супермаркету «Рукавичка» або продуктового магазину «Наш край» пішки 10 хвилин, а в торговельному центрі на вул. Івана Мазепи ви опинитеся за 15 хвилин. Від новобудови до Галицького речового ринку трохи більше кілометра.
В 10 хвилинах пішки від ЖК є два дитячі садочки: №4 «Сонечко» і №6 «Теремок». У 300 метрах знаходиться найближча школа №1.
Отримувати медичну допомогу жителі комплексу зможуть у розташованому в будинку медичному центрі з власною лікувальною базою, трьома саунами, спа, басейном, соляною печерою і лікувальними ваннами. Крім того, в трьох кілометрах від «Garant City», знаходяться центральна міська лікарня та дитяча поліклініка, а поряд з новобудовою - декілька санаторіїв і бюветів з мінеральною водою.

В квартирі частково виконані ремонтні роботи...можлива розстрочка / кредит

Продам 1 кімнатну квартиру 49.7 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень