Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Зубра
Продаж квартири • Львівська областьЗубра
ID 1602940

Богдана Хмельницького

Зубра, Пустомитівський район

ID 1602940
54 300 $

Продаж квартири

2 кімнати
65 / 38 / 11 кв.м
9 / 9 поверх

Новобудова, світла, затишна, простора, тепла, не кутова, 2-кімнатна квартира з якісним ремонтом та частково з меблями. З мансардою над квартирою -65 м2 та кладовою 9м2. Загальна площа- 65 м2 , житлова - 33 м2, кухня - 11 м2,  дві окремі кімнати -15 м2 та 18м2, просторий коридор- 12,5 м2, санвузол окремо, гардеробна кімната, з балконом, поверх 9. Технічний план квартири на фото.


Над квартирою утеплена мансарда такої ж площі - 65 м2., h стелі 3 -5 м.(на мансарді зроблені дві квартири під оренду).Фото по запиту в вайбер.


Також до квартири належить простора кладова між поверхами площа - 9 м2. з ремонтом.


Місцезнаходження:  м.Львів, район Сихів, початок с.Зубра, вул. Б.Хмельницького 33а  (5 хвилин до вул.Драгана та 10 до ринку ,,Санта Барбара’‘). 


Надійний  забудовник Будівельна компанія ,, Львівцентробуд‘‘,  новобудова 9-поверхова, дім зданий 2014 році та заселений, ,,безпроблемна’’новобудова, своя котельня в будинку, опалення регулюються в кожній кімнаті, опалення приблизно 1200-1300 грн. в місяць.


В квартирі: якісні двері вхідні, велика ванна, якісна сантехніка, два дзеркальні шафи-купе, простора обладнана гардеробна кімната, поміняні якісні вікна, зашклений балкон, енергозберігаючі лампочки, лічильники на все. Залишється в квартирі : вмонтована якісна кухня, витяжка, плита з духовкою, біокамін, люстра. Інші меблі та техніка за додаткову плату.


Над квартирою мансарда 65 кв., висота стелі 3-5 метрів, окремий вхід на мансарду через сходову клітку, 10 поверх, де вже є двіоднокімнатні квартири, з вікнами та балконом, утеплені стіни та дах,з початковим ремонтом, або є можливість переробити в дворівневу квартиру. Додаткові фото мансарди, запит в вайбер.


В ціну входить: ціна за квартиру, мансарду( дві однокімнатні квартири) платите за одну квартиру, отримуєте три, ще й кладову всього більше 130 кв.м.


Інфраструктура:  дитячий майданчик, новий садочок, школа, продуктовий магазин, нова пошта, асфальтована дорога. В будинку своя котельня, відеонагляд, закрита парковка, закрите подвір'я. 


Без комісії, власник.

Продам 2 кімнатну квартиру 65 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень