Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Ременів
Продаж квартири • Львівська областьКамянка-бузькийРеменів
ID 1543008

Куземського 12

Ременів, Кам'янка-Бузький район

ID 1543008
27 000 $

Продаж квартири

2 кімнати
55 / 38 / 11 кв.м
2 / 4 поверх

Недорого 2  кімнатна 53  кв.м квартира  в новобудові Без комісії. Від власника.   Подається з гаражем в ціну 31 тис.у.о

Ціна  27 000 у.о  Без комісії   Продається з гаражем 31 тис.у. о  -все разом

В котеджному містечку Континент, с. Ременів.   

 Площа квартири 53  кв.мя, кухня  - 12  кв.м, кімната 16 кв.м  і 12 кв.м з виходом на балкон, великий коридор. два санвузола.

В квартирі встановлені нові металопластикові вікна, металеві вхідні двері, лічильники на світло, воду, газ. Заведена центральна каналізація. Велика світла квартира в новобудові. Поруч магазини, школа, садок, транспорт.   

Котеджне містечко Континент

З кожним роком Львів розбудовується. Але висока ціна львівського житла обумовлює популярність нерухомості біля Львова і особливо в котеджних містечках.

    З огляду на доступність  цін, можливість відтермінування платежу  і зручності доїзду  популярністю  користуються котеджі і квартири під  Львовом  в котеджному містечку Континент, що будує будівельна компанія Трембіта.

  Покупців приваблюють нові будинки  з сучасними комунікаціями в житловому комплексі з наявною інфраструктурою.  В сучасному котеджі, крім більшої площі, ніж квартира , Ви отримуєте і власну земельну ділянку. А це вже Ваша приватна територія для повноцінного відпочинку  Вас і Вашої сім'ї. Та і  податки державі на нерухомість за надмірну   площу не потрібно платити, бо за документами – це будинок з власною земельною ділянкою.

   Власною ділянкою перед вікнами  можуть похизуватись і  мешканці квартир на першому поверсі багатоквартирних будинків в котеджному містечку Континент .

  Не останнім важілем , що впливає на рішення жити за Львовом є мальовничість природи в с. Ременів, екологічність. Ліс, наявність озер, річки – створює свій мікроклімат сучасного котеджного містечка.

     Тут за містом, квартири  від забудовника  будівельної компанії Трембіта ,на території передмістя, найдешевші квартири.

Таке житло не тільки є доступним житлом, а й може запропонувати своєму господареві справжній комфорт. Готова інфраструктура с. Ременів, де вже є існуюча школа, дитячий садок, магазини, банк, почта і т.д..   Та й добиратись зручно – хороша дорога.

  Нова забудова котеджного містечка  Континет передбачає і розбудову інфраструктури. Вже відкрились перші магазини, зроблена літня тераса для кафе, закладений фундамент супермаркета, збудований перший поверх приватної школи з поглибленим  вивченням англійської мови .

    Тут Вам запропонують у  виборі кращого місця,  згідно Ваших вимог і побажань .

Сьогодні в наших містечках є побудовані котеджі і квартири. У зручний для Вас час, наш менеджер відділу продажу проконсультує і допоможе підібрати оптимальний варіант.

 

  Якщо Вас зацікавило придбання нерухомості  в котеджному містечку Континент  біля Львова, то ласкаво просимо до нас в гості. Дзвоніть за телефонами.

і Вам найкраще звернутись у відділ продажу у м. Львові на вул. Липинського, 54  (в будиночку біля БТІ).

 Тут Вам запропонують у  виборі кращого місця,  згідно Ваших вимог і побажань .

Сьогодні в наших містечках є побудовані котеджі і квартири. У зручний для Вас час, наш менеджер відділу продажу проконсультує і допоможе підібрати оптимальний варіант.


 

Будівельна компанія веде будівництво декількох котеджних містечок біля Львова, і Вам найкраще звернутись у відділ продажу у м. Львові на вул. Липинського, 54  (в будиночку біля БТІ).

 Чекаємо Вашо дзвінка

Продам 2 кімнатну квартиру 55 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень