Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Дрогобич
Продаж квартири • Львівська областьДрогобич
ID 1539866

І.Франка

Дрогобич, Дрогобицький район

ID 1539866
55 000 $

Продаж квартири

2 кімнати
50 / 30 / 7 кв.м
4 / 5 поверх
Двокімнатна квартира у центрі Дрогобича, по вул. І.Франка 1, навпроти бальнеології, поруч з Будинком культури, головним корпусом університету, на перехресті трьох парків, за 50 м - дитячий садок, у подвір'ї будинку - 15 школа. Повністю новий сучасний ремонт, новенькі якісні меблі, побутова техніка, сантехніка. 
Квартира на 4 поверсі 5-поверхового будинку, 2 кімнати: спальня та вітальня, ванна кімната, коридор в вбудованими шафками для зберігання речей, кухня, балкон-лоджія за склом.Ремонт зроблений з нуля, все новеньке, у світлих тонах, меблі та техніка ще запаковані. Потрібно тільки занести та розкласти особисті речі і можна жити!Автономне опалення,  хороші вхідні двері, вхід у під'ізд на домофон,Загальна площа квартири 50 м.кв.
Чудовий варіант для молодої сім'ї: поруч дитячий садок, 3 парки, школа, центр міста, базарчик. Додатково можливий продаж гаража для авто, який знаходиться у подвір'ї будинку.

Продам 2 кімнатну квартиру 50 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень