Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж будинків в м. Червоноград
Продаж будинку • Львівська областьСокальськийЧервоноградБандери
ID 1537010

Бандери вул.

Червоноград, Сокальський район

ID 1537010
269 000 $

Продаж будинку, Особняк

5 кімнат
320 кв.м
10 соток
3 поверх
ЕКСКЛЮЗИВНИЙ ПРОДАЖ!!!!
Лише в АН "Тетяна" пропонується Вашій увазі сучасний будинок VIP класу. 3-х Поверхова новобудова площею 320м.кв. збудована з використанням якісного поротерму (теплий і економний в плані комунальних послуг), розташована в межах міста. Земельна ділянка 10сот.землі з огородженою та оздобленою прибудинковою територією. Подвір'я з дизайнерським ландшафтом,озером з карпами Кої, літнім басейном, освітленням, вуличними меблями. На території є гостьовий будинок з каміном (колиба), гараж на 2 машини (гаражні ворота на пультах), своя скважина.
В будинку 5кімнат: 3спальні, 3санвузли, кабінет, гардеробна, камінна зала, кухня-їдальня, кондиціонери, сигналізація, автономне опалення. Дизайнерський проект, дорогі ексклюзивні меблі і дорога техніка, ( все залишається при продажі). В цокольному приміщенні розташована велика сауна, технічна кімната.
тел.067-68-73-659 Тетяна

Продам 5 кімнатний будинок 320 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень