Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Львів
Продаж кімнати • ЛьвівШевченківськийЛипинського-в
ID 1422762

Липинського В. вул.

Львів, Шевченківський район

ID 1422762
20 000 $

Продаж кімнати

3 кімнати
49 / 33 / 9 кв.м
3 / 5 поверх
Продамо двокімнатну квартиру з ізольованими кімнатами та власним балконом в цегляному будинку з власною котельною по вулиці Липинського (біля готелю ВОЛТЕР, АС-2). Вигоди, коридор, комірка та кухня є спільними ще з одним власником, в якого є третя кімната у квартирі. НЕ гуртожиток!

Просторі великі кімнати (18 кв.м.+16 кв.м.) є ізольованими, але між ними можна проходити не виходячи в коридор. З однієї кімнати є вихід на власний балкон.

Великий плюс квартири в тому, що вона знаходиться в будинку з власною даховою котельною, через що квартира є дуже теплою, а комунальні в опалювальний період є нижчими, ніж в аналогічних квартирах з центральним опаленням.

Квартира в житловому стані, НЕ кутова, є газова колонка на воду, на все є лічильники, паркет, вода постійно, є швидкісний інтернет та кабельне телебачення, вікна виходять на світлу сонячну сторону. В будинку чистий охайний під'їзд, що зачиняється, також є місце для парковки авто. Сусіди - тихі та порядні люди.

Квартира розташована в гарному зручному районі з усією інфраструктурою, поряд є супермаркети, ринок, школи, садочки, ТЦ Епіцентр тощо. Зручне транспортне сполучення до Центру міста, багато напрямків маршруток (зупинка в 50 м від будинку).

Плюсом даного житла є його велика площа.

Хороший недорогий варіант для власного проживання або для здачі в оренду.

Телефонуйте та приходьте на показ!

Продам кімнату 49 кв.м в 3 кімнатній квартирі:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень