Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж будинків в м. Холодновідка
Продаж будинку • Львівська областьПустомитівськийХолодновідка
ID 1020081

Галицька

Холодновідка, Пустомитівський район

ID 1020081
65 000 $

Продаж будинку, Будинок

4 кімнати
144 / 97 / 25 кв.м
7 соток
2 поверх
Більшість людей мріють про власний будинок,  хоча б маленький, але все-таки свій  КУТОЧОК РАЮ, без сусідів за стінкою і потопів з верхніх поверхів. До подібних думок людини можуть призвести різні чинники, і сварливі сусіди - це далеко не єдина причина. Та й яка різниця «чому»? Головне, що з'явився намір побудувати будинок. Всі блага, які дає приватний будинок перераховувати довго, але основне з них -  це право на приватне життя, яке більше не обговорюватимуть старенькі  на лавці біля під'їзду. Проект будинку - основа успішного будівництва. Будинок  починається з малюнка. У жарті «Що нам коштує будинок побудувати, намалюємо - будемо жити», велика частка правди. І називається такий малюнок - проект будинку. Це ніщо інше, як грамотна візуалізація задуманого будівництва на папері, з усіма необхідними розрахунками та поясненнями, з поверховим плануванням будинку, з розрізами по осях і повним переліком необхідних матеріалів. На етапі проектування узгоджуються всі спірні питання по відношенню будинку між членами сім'ї, приймається рішення щодо будівельних матеріалів, вносяться коректування. У кінцевому результаті має вийти готовий робочий проект будинку, на підставі якого відповідні органи видають дозвіл на будівництво, а підрядна організація здійснює будівельні роботи. Розмір і поверховість будинку не мають значення. Проекти будинків виробляються в будь-якому випадку. 
Відстань від міста 450 метрів-тут вирує життя новобудов,вдосконалюється інфраструктура, робимо що в наших силах для покращення умов. 
Проект оригінального сучасного будинку.Ми завжди готові втілити вашу мрію в реальність.!Будинки в стилі хай-тек – це виклик консерваторам і традиційним архітекторам. Цей стиль підійде тим, хто звик йти в ногу з часом, людям рішучим, цілеспрямованим і впевненим у собі. Ми можемо вносити будь-які зміни в проект за Вашим побажанням і адаптувати його з урахуванням конкретних геолого-топографічних та кліматичних умов.
ЧЕКАЄМО НА ВАС!

Продам 4 кімнатний будинок 144 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень