Продаж квартири • ЛьвівШевченківськийМалоголосківська12
ID 4582331

Малоголосківська вул., 12

Львів, Шевченківський район

ID 4582331
91 000 $

Продаж квартири

1 кімната
45 / 14 / 18 кв.м
7 / 9 поверх
Продам 1-км квартиру з сучасним дизайнерським ремонтом у будинку бізнес-класу ЖК ARTHOUSE park (ЖК Артхаус Парк) по вул.Малоголосківська, 12.Площа квартири - 45,7 кв.м.Ціна - 91000$.
Квартира дуже світла, з двома балконами: на перший балкон вихід з кухні, другий балкон в спальні. Велика і простора кухня-вітальня 18 кв.м, право власності на руках, індивідуальне опалення, двоконтурний котел, є два підземних паркінга.Потрапляння в під'їзд,а також в ліфт, через мобільний додаток або Face ID (зчитування обличчя) або по карточці. Забудовник Лев девелопмент, всі матеріали та будівництво на найвищому рівні: в під'їзді архітектурний дизайн та оригінальні авторські картини панорамні вікна та високі стелі.
Гарне розташування, зручна транспортна розв'язка. Розвинута інфраструктура: державні та приватні дитячі садочки, школи, магазини, кав'ярня та торгові центри, до центру міста 5хв. на машині.Телефонуйте для детальної інформації, домовимося про огляд!
Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 45 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
HOME UP AGENCY Соломія
+38 096 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень