Продаж квартири • ЛьвівЗалізничнийЩирецька55
ID 4575251

Щирецька вул., 55

Львів, Залізничний район

ID 4575251
57 133 $

Продаж квартири

1 кімната
36 / 14 / 10 кв.м
3 / 5 поверх
БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ
Життя в Львові ніколи не було таким затишним і зручним! ЖК Skyfall

Знаходячись за адресою вул. Щирецька, 55, ви отримуєте унікальну можливість жити в самому серці міста, поруч з усіма необхідними місцями для комфортного життя. ТРЦ "Південний" та ТЦ "Вікторія Гарденс" лише крок від вашого порогу, а парк, розташований через дорогу від ЖК, стане вашим улюбленим місцем для відпочинку та прогулянок.

 Пропонуємо вашій увазі простору 1-кімнатну квартиру з площею 36,86 м², розташовану на 3-му поверсі. Це ідеальний варіант для сучасної людини, яка цінує комфорт, затишок та зручність.

 У вартість квадратного метра входить повний комплекс ремонтних робіт, готуючи ваше майбутнє житло до комфортного переїзду:

  • Чистова стяжка та штукатурка всіх стін гарантують ідеальну основу для вашого дизайнерського втілення.
  • Всі необхідні комунікації вже заведені безпосередньо у квартиру, щоб ви могли насолоджуватися життям без зайвих клопотів.
  • Індивідуальне газове опалення з котлом Vaillant, батареями та рушникосушкою забезпечить вашому життю тепло та затишок в будь-яку пору року.
  • Вхідні металеві утеплені броньовані двері та вікна з профілю РЕХАУ з двокамерним склопакетом гарантують безпеку, комфорт та енергоефективність вашого житла.

Не пропустіть свій шанс на якісне та комфортне життя у центрі Львова! Звертайтесь вже сьогодні для детальної інформації та організації перегляду!

Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 36 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Володимир
+38 098 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень