Продаж будинку • Львівська областьЗубра
ID 4574038

Мазепи

Зубра, Пустомитівський район

ID 4574038
415 000 $

Продаж будинку, Будинок

5 кімнат
380 / / 36 кв.м
11 соток
2 поверх

На продаж виставлений неймовірний будинок у селі Зубра на вулиці Мазепи. Цей неперевершений житловий об'єкт відзначається унікальним авторським проектом та розташуванням на закритій території з асфальтованим доїздом.

Сам будинок перебуває у відмінному стані, готовий для  проживання. Його конструкція ґрунтується на використанні винятково якісних та дорогих матеріалів. Усі вікна виготовлені з дерева махонь.

Покупцеві гарантується надзвичайний комфорт завдяки підігріву підлоги, що додає тепла та затишку в будь-яку пору року. Будинок обладнаний двофункціональним газовим котлом від Viessmann та бойлером, що забезпечують постійний доступ до гарячої води. Крім того, є встановлені кондиціонери, що дозволяють налаштовувати оптимальний мікроклімат всередині будинку.

Окрім основних зручностей, у цьому будинку є сауна, ідеальне місце для відпочинку та розслаблення. Також присутній більярдний зал, створений для любителів цієї захоплюючої гри. Не можна не згадати про винний погріб, який додає особливий шарм цьому простору.        Гараж на 2 автомобіля розташований у будинку,забеспечуює безпечне зберігання вашого транспорту.

Це надзвичайно приваблива пропозиція для тих, хто цінує комфорт, якість та елегантність в кожному аспекті свого життя. Щоб отримати більше інформації або домовитися про перегляд, будь ласка, звертайтеся за вказаним номером телефону. Без комісії для покупця

Зв’язатись з агентом

Продам 5 кімнатний будинок 380 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Тренін Олексій
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень