Оренда квартири • ЛьвівФранківськийГероїв-упа73
ID 4573806

Героїв УПА вул., 73

Львів, Франківський район

ID 4573806
100 000 $ /міс

Оренда квартири

1 кімната
50 кв.м
2 / 9 поверх

Продаж 1 кім квартири по вул. Героїв УПА 73в ЖК **Кінескоп**

1кім 49.5 кв.м, 2 поверх.

Ремонт зроблений 2020 р.

Робили для себе, дизайнерський проєкт, реалізовано концепцію smart home.

  • Кухня. В кухні фільтр питної води (зворотній осмос), подрібнювач відходів (диспоузер), посудомийка Siemens (60см), холодильник side by side Samsung, бар, газова плита, духовка, мікрохвильовка. Зроблена природна і примусова вентиляція. Меблева фурнітура Blum на верхніх полицях. Гранітна кухонна мийка. 

  • Спальня. Фарбовані стіни + декоративні дерев'яні рейки на стіні, безпружинний матрац, розсувні двері з гартованого матового скла. Туалетний столик з дзеркалом. 

  • Вітальня. Є відпочинкова зона, розкладний диван і телевізор. Під телевізором вмістка тумба Jysk. Телевізор LG 55 дюймів. Якісні оксамитові штори, які налаштовані на автоматичне закривання/відкривання. 

  • Коридор. Велике дзеркало. Вішак для верхнього одягу та відкриті полиці для взуття IKEA. Відеодомофон.

  • Туалет і ванна. Плитка кольору мармуру та дерева, меблі з водостійкої фанери. Умивальник округлої форми. Ванна Ravak, унітаз Volle, інсталяція Geberit, гігієнічний душ, тропічний душ Hansgrohe. Рушникосушка. Декоративні полички з IKEA. Встановлений редуктор тиску води на вході. Пралка і сушарка.

  • Лоджія. Обладнана як кабінет для роботи. Стіл Jysk, полиця для книжок.

  • Балкон.

  • Гардероб. Полиці для одягу. Роутер Asus. Raspberry Pi для керування smart home.

  • Кондиціонер Gree. Тепла підлога (кухня, лоджія, прихожа, ванна + туалет) + радіатори, газовий котел Protherm.

    WiFi оптоволокно, є декілька провайдерів (під час блекаутів працює).

    Безпровідна сигналізація Ajax Systems, підключеня до охоронної компанії ЕФОРТ. Серед датчиків сигналізації: детектори відкривання дверей/вікон, датчик з фотофіксацією, датчик пожежі і витоку чадного газу, детектор протікання води + автоматичний кран для перекривання води у випадку протікання.

    Smart home на основі датчиків Aqara. Світло вмикається на рух у ванній, гардеробі. Автоматичне відкриття/закриття штор. Датчики температури/вологості. Датчик витоку природного газу. Можливість керувати котлом, кондиціонером з телефону.

    Вікна на вул. Антоновича. Внутрішній двір без машин з дитячим і спортивним майданчиком. Окрема трансформаторна і насосна в користуванні мешканців.

    Три квартири на поверсі (всього 24 квартири + стоматологія на 1 поверсі), поруч закінчують будувати торгово-офісний центр (відкриття відбулося 01.05.24), буде ще 2 додаткових виїзди на Антоновича, зараз там роблять благоустрій.

    Секції заселені на 80-90%, тому можна не переживати за шум перфораторів і болгарок та за те, що по стінах підуть тріщини від усадки будинку. Стіни внутрішні і зовнішні цегляні. Утеплення пінопласт.

    Є підземний паркінг, ліфт спускається прямо в нього.

    На 1 поверсі є велика колясочна, де можна залишати речі. В підземному паркінгу велопарковка.

    Ремонт робили не для здачі чи продажу.

    є відеоогляд

    https://www.youtube.com/watch?v=SPiGkgQLWTI&ab_channel=YuriiPelekh



    Зв’язатись з агентом

    Здам 1 кімнатну квартиру 50 кв.м:

    Подібні за ціною об'єкти

    Я не робот
    Василь Ковалів
    +38 096 ...
    Зв’язатись з агентом

    Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень